GTC 2024 Március

Idén is izgatottan várjuk, hogy részt vehessünk az NVIDIA GTC 2024-en, amely március 18-21. között kerül megrendezésre személyesen és virtuálisan is. Arra bátorítunk, hogy csatlakozz Te is, hisz a rendezvénysorozat folyamán az iparág legbriliánsabb elméi, fejlesztői, kutatói és üzleti lángelméi kalauzolhatnak el abban, hogy a mesterséges intelligencia és a hardveresen gyorsított számítástechnika hogyan fogja formálni jövőnket.

Már-már hagyományosan a konferencia sarokköve az NVIDIA vezérigazgatójának, Jensen Huangnak, a vitaindító előadása, amely során megismerkedhetsz többek közt a legújabb, generatív mesterséges intelligencia alapú fejlesztésekkel.

A GTC több mint 600 inspiráló ülést, több mint 200 kiállítást, gyakorlatias, oktató által vezetett tréningeket és egyedülálló partnerkapcsolat építési lehetőséget kínál.

Regisztrálj most a virtuális eseményre TELJESEN INGYEN az alábbi gombra kattintva:

Amennyiben a San José-beli (Kalifornia, USA) eseményen személyesen vennél részt, érdemes sietned, hiszen, ha február 7-ig váltasz jegyet, annak árából 40% kedvezményt kaphatsz. Sőt! Ha a fenti partnerlinken keresztül regisztrálsz, a jegy árából további 20% kedvezményt biztosítanak.