Új szint a nagyvállalati MI alkalmazásban

NVIDIA DGX

Az NVIDIA a DGX ökoszisztémájával a világ leghatékonyabb eszközeit biztosítja a mesterséges intelligencia feladatokhoz. Olyan eszközöket ráadásul, amelyek a munkaállomosoktól az adatközponton át a felhőig ívelnek.

Mesterséges intelligenciában az első

Legyen szó minőségi ügyfélélményről, tudományos kutatómunkáról vagy az ellátási láncok egyszerűsítéséről, a vállalkozásoknak olyan IT infrastruktúrára van szükségük, amelyek mesterséges intelligencia által vezérelve hatékonyabb működést tesz lehetővé. Az a tapasztalat, hogy a mai vállalatoknak átfogó megoldásokra van szükségük az MI-ben rejlő innováció kihasználáshoz. A piacon megtalálható, sokat ígérő, de sokszor túlkomplikált rendszerek csak jelentősen megnehezítik és ezzel lassítják a szakértők munkáját.

Ahhoz, hogy egy piacvezető vállalat a versenytársak előtt maradhasson, egy egyszerűsített mesterséges intelligencia-fejlesztési munkafolyamatra kell támaszkodnia, amely támogatja a gyors prototípuskészítést, gyakori iterációt és folyamatos visszacsatolást, valamint olyan robusztusnak kell lennie, amely hatalmas terhelés alatt is igény szerint méretezhető és kezelhető tud maradni.

Az NVIDIA DGX™ rendszerek a világ vezető megoldásait kínálják a nagyvállalati mesterséges intelligencia infrastruktúrához. Az innováció élvonalába tartozó, világrekordokat döntögető MI-projektek az NVIDIA DGX™ rendszerekre épülnek. Az iparágak vezető szervezetei a DGX-et használják mesterséges intelligencia feladataik végrehajtására és a világ megváltoztatására.

Videó lejátszása

NVIDIA DGX™ rendszer bemutató

Videó lejátszása

Felhasználók a NVIDIA DGX™ rendszerről

Miért válaszd az NVIDIA DGX rendszereket?

Egyszerű beüzemelés

Az NVIDIA DGX ökoszisztéma azonnal használható megoldás, nincs szükség hosszas beüzemelésre. A szakemberek gyorsabban láthatják el a feladatokat és elkerülhetik a hetekig vagy hónapokig tartó finomhangolásokat.

Csúcssebességű MI

Az optimalizált mesterségesintelligencia-szoftver, beleértve a mesterséges intelligencia által vezérelt alap operációs rendszert is, elképesztő teljesítményt nyújt, használatuk jelentősen felgyorsítják az adatfeldolgozáshoz szükséges időt.

Világelső választás

Az NVIDIA DGX számos szuperszámítógép központi építőköve, a világ TOP500-as listájának jelentős részét ez az ökoszisztéma gyorsítja. Emellett számos iparágvezető cég, vezető nagyvállalatok tömkelege használja.

Skálázható MI-fürtök

Az architektúra nagyfokú rugalmasságot biztosít, a cégünk növekvő igényeivel együtt skálázható a GPU teljesítmény. Emellett persze a tárolási, feldolgozási és hálózati kapacitások is növelhetőek szükség esetén.

Szakértő közösség

Az NVIDIA DGXperts egy több mint 14 000 fős mesterséges intelligenciával foglalkozó szakemberből álló globális csapat, akik az elmúlt évtized során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek össze, hogy segítsenek neked maximalizálni DGX-befektetésed értékét.

Jövőbiztos befektetés

Az MI-innováció gyorsan megy végbe, a modellek és adatkészletek mérete exponenciálisan növekszik. A megfelelő architektúra lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy most és a jövőben is megbirkózzanak a legnagyobb MI-kihívásaikkal is.

Javasolt NVIDIA DGX rendszereink

NVIDIA DGX Station™ A100

Mesterséges intelligencia munkaállomás

NVIDIA DGX™ A100

Univerzális szerver MI feladatokhoz

NVIDIA DGX
POD™

Skálázható MI infrastruktúra megoldás

NVIDIA DGX SUPERPOD™

Maximális teljesítményű MI infrastruktúra