All-in-One vállalati IT architektúra

NVIDIA EGX

Az NVIDIA EGX platform lehetővé teszi különféle – hagyományos és modern – alkalmazások futtatását egyetlen nagy teljesítményű, költséghatékony és méretezhető infrastruktúrán.

Vállalati IT kihívások

Az elmúlt évtized alatt jelentősen felgyorsult a számítástechnika fejlődése. Ennek eredményeképp, adatintenzív és magas grafikai teljesítményigényű vállalati alkalmazások kerültek a középpontba, mind az adatközpontokban, mind a felhőben, mind a felhasználók munkaállomásain.

Emellett fókuszba került a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás is, melyek mára teljesen áthatnak minden iparágat: az ügyfelek elkötelezettségének fokozásától kezdve az egészségügyi diagnózisok felgyorsításán át a preventív karbantartásig és kereskedelmi felhasználásig – mindenhol nagy hasznát veszik ezeknek a szakemberek.

Ezekhez a változásokhoz a modern vállalatoknak alkalmazkodniuk kell, hiszen ha lemaradnak, a versenytársakkal szembeni vereséget kockáztatják. Nincs azonban egyszerű dolguk:

Videó lejátszása

NVIDIA EGX Platform

Képzelj el egy olyan átfogó rendszert, amivel petabyte-nyi adatok feldolgozása napok helyett perceket vesz igénybe, aminek segítségével milliárdnyi adat valós idejű elemzésén alapuló ajánlásokat kaphatsz, vagy amivel a futatott mesterséges intelligencia alkalmazást arra használod, hogy kiberbiztonsági fenyegetéseket háríts el.

Mindez lehetővé válik az NVIDIA EGX platformjával. Tedd naprakésszé jelenlegi adatközpontod, az NVIDIA által minősített partnerek szervereivel, melyek már nagyteljesítményű NVIDIA GPU-kkal és elképesztő sebességű hálózati modulokkal vannak felvértezve.

Miért válaszd az NVIDIA EGX platformot?

Egy platform mind felett

Egyetlen architektúrára támaszkodva képes lehetsz felgyorsítani a modern alkalmazások működését. Az NVIDIA GPU-kon és az átfogó NVIDIA EGX platformon alapuló szerverek széles portfóliója áll rendelkezésre a gyártó által minősített partnereken keresztül.

Innováció és hatékonyság

A platformot folyamatosan optimalizálják, hogy mindig maximális teljesítményt nyújthasson a legkedvezőbb üzemeltetési költségek mellett. Felejtsd el az elavult szervereket, üzemeltess rendkívüli teljesítmény- és helyhatékonyság mellett.

Biztonsággal skálázható

Az NVIDIA EGX platform működési elvének köszönhetően gyorsan és hatékonyan méretezhetjük rendszerünket vállalkozásunk növekvő igényei esetében, miközben innovatív funkciókhoz férhetünk hozzá a biztonság maximalizálása érdekében.

Virtualizációra hangolva

Az NVIDIA GPU-virtualizációs szoftvere lehetővé teszi több virtuális gép megosztását egyetlen GPU-n, vagy nagyobb terhelés esetén több GPU is hozzárendelhető egyetlen virtuális géphez, így biztosítva az értékes GPU-erőforrások optimalizálását.

Jövőbiztos befektetés

Mindenki szeretne olyan lóra fogadni, amivel biztosan nyer. Nos, az NVIDIA hosszútávon gondolkozik az EGX platformmal, már most kereskedelmi alkalmazások százaira van optimalizálva, és évről évre egyre több alkalmazás gyorsításáról gondoskodnak.

Fejlesztők támogatása

A fejlesztők gyorsak és hatékonyak lehetnek a gyártó által biztosított keretrendszerekkel, optimalizált könyvtárakkal, SDK-kkal, előre betanított modellekkel, optimalizációs és egyéb szoftverekkel. Mindezek mögött több mint 2 millió fejlesztőből álló hatalmas ökoszisztéma áll.

Széleskörű támogatás

A platform teljes mértékben integrálva van az iparági vezető IT-infrastruktúra platformokkal, mint például a Red Hat és a VMware, valamint a szabványos DevOps-keretrendszerekkel, mint például a Kubernetes, így a fejlesztők a megszokott rendszereiket használhatják.

Egyszerű üzembehelyezés

Az NVIDIA a partnereivel együttműködve folyamatosan teszteli és optimalizálja a rendszereket, hogy az ügyfelek számára gyors üzembehelyezést biztosíthassanak. Ez pedig kimagasló szintű szolgáltatásokkal és szakértői támogatással párosul.

EGX Partner ökoszisztéma

Az NVIDIA EGX platformmal az adatközpontoktól a munkaállomásokig mindenhol felgyorsíthatod a munkafolyamatokat.
Számos nagyteljesítményű, optimalizált hardverrel, könnyen telepíthető alkalmazás- és felügyeleti szoftverrel, valamint a partnerek hatalmas ökoszisztémájával vár téged is az EGX platform.