A Holnap az NVIDIA RTX-en fut

NVIDIA RTX

Gyorsítsd fel a tervezési és szimulációs feladatokat a világ legkiemelkedőbb vizualizációs számítástechnikai platformjával.

Next Gen. vizualizáció

A professzionális számítógépes megjelenítés világa rohamosan fejlődik. Az olyan speciális követelmények, mint a valós idejű sugárkövetés (ray tracing), a mesterséges intelligencia támogatott munkafolyamatok, a különböző mérnöki szimulációk és az egyre valósághűbb megjelenítést biztosító virtuális valóság eszközök használata egyre általánosabbá válik az iparágakban, miközben szakemberek milliói térnek át az otthoni munkavégzésre.

A modern munkafolyamatok így új kihívásokkal állítják szembe a vállalatokat, hiszen a munkaállomásoknak rengeteg lényeges funkció mellett kiemelkedő teljesítménybeli elvárásoknak is meg kell felelnie. Ezen feladatok ellátására élvonalbeli megoldásokra van szükség.

Ebben nyújt segítséget az NVIDIA RTX családja, mely a világ legkiemelkedőbb gyorsított vizualizációs számítástechnikai platformja. Az NVIDIA Ampere architektúrán alapuló NVIDIA RTX videókártyák következő generációs teljesítményt kínálnak valós idejű sugárkövetéssel, gyorsított mesterséges intelligenciával és fejlett grafikus képességekkel asztali számítógépeken, laptopokon, a felhőben és az adatközpontokban egyaránt.

Miért válaszd az NVIDIA RTX családot?


Az NVIDA RTX család hihetetlen grafikus teljesítménye drámaian felgyorsítja a tervezési és gyártási munkafolyamatokat a harmadik generációs tenzormagok segítségével. Az NVIDIA Omniverse segítségével valós időben dolgozhatsz egy időben a legnépszerűbb tartalomkészítő alkalmazásokkal.Részletekben gazdag, kiterjedt vizuális munkaterülethez férhetsz hozzá. Növelheted a tervezés hatékonyságát azzal, hogy valós idejű iterációkkal dolgozol, még nagy adatkészletek esetében is. Használd az NVLink-et több GPU összekapcsolásához, hogy nagyobb teljesítményhez és videómemóriához férhess hozzá.A termékcsalád bizonyítottan megbízható és rendkívül egyszerűen kezelhető. A GPU-k piac legnépszerűbb, több százas listára rugó, professzionális munkavégzéshez szükséges alkalmazásaihoz vannak optimalizálva. A folyamatos finomhangolásnak és tesztelésnek köszönhetően a legjobb rendszerteljesítmény érhető el.


Az innováció szolgálatában

Mostantól a szakemberek a legnagyobb teljesítményigényű munkafolyamataikhoz szükséges technológiát bárhonnan elérhetik, ahonnan épp dolgozniuk kell. Az NVIDIA RTX segítségével a designerek, művészek, építészek vagy épp a tudósok is hozzáférhetnek ahhoz a hihetetlen grafikus teljesítményhez, mely kiterjesztett vizuális munkaterülettel és bizonyított megbízhatósággal párosul. Így minden rendelkezésükre állhat a forradalmi termékek, energiahatékony épületek tervezéséhez és úttörő vizuális effektusok létrehozásához.

Az NVIDIA RTX a vizualizációs számítástechnika következő generációt hozza el, mellyel minden eddiginél hatékonyabban, intelligensebben és gyorsabban dolgozhatunk. A platform exkluzív professzionális funkciókat kínál, beleértve a többképernyős megjelenítést, a dedikált videó kódoló és dekódoló motorokat, valamint a Quadro Sync funkciót is.

Javasolt NVIDIA RTX megoldásaink